خلاصه کتاب تغییر
چطور ایدهها و رفتارها در سطح یک جامعه همهگیر میشن؟ جامعه چطور رفتار و نظرش رو دربارهی موضوعی تغییر میده؟ چطور این تغییر روش همهگیر میشه؟ دیمون سنتولا نویسنده کتاب تغییر میگه نقش اصلی در محبوبیت و فراگیر شدن یک رفتار یا ایده رو آدمهای معمولی بازی میکنن، نه آدمهای پرمخاطب. خیلی وقتها .«اینفلوئنسرها» اتفاقاً اثرگذاری خاصی ندارن. یک ایده و رفتار بیشتر وقتی شایع میشه که آدمها ببینن دوروبریهاشون، اتصالهای قوی شبکه اجتماعیشون، باور و رفتارشون تغییر کرده.
چرا کتاب تغییر را پیشنهاد میکنیم؟
وقتی تلاش میکنیم تا تغییری در جامعه ایجاد کنیم، چه در قالب نهاد اجتماعی یا دولتی، و موفق نمیشیم پای شانس رو وسط میکشیم. بعضیها، از کسانی که در کار بازاریابی هستن تا طراحان استراتژیهای سیاسی، ادعا میکنن راز «وایرال شدن» رو میدونن اما وقتی دقیقتر نگاه میکنیم میبینیم تنها چیزی که میدونن اینه که چه چیزی در گذشته جواب داده. نویسنده این کتاب با کمک علم شبکه میگه بهتره روش کار رو تغییر بدیم یا انتظارامون رو اصلاح کنیم.
نویسنده کتاب تغییر
دیمون سنتولا Deimon Centolla نویسندهی کتاب تغییر جامعه شناس آمریکایی است. در دانشگاه پنسیلوانیا ارتباطات و جامعهشناسی تدریس میکنه. کتاب تغییر Change دومین کتاب این نویسندهاس. مقالههای پر رفرنسی در نشریههای دانشگاهی و علمی منتشر کرده.
کتاب تغییر را از کجا بخریم؟
کتاب تغییر به فارسی ترجمه و منتشر شده. برای خرید تلفنی و یا اینترنتی کتاب به صفحه از کجا بخریم سایت پادکست فارسی بیپلاس سر بزنید.
دلمون تنگ شده بود بی پلاس عزیز عزیز ممنون💖چقدر با دیدن قسمت جدید ذوق کردم
سلام چرا از موضوعاتی که مثل مشروطه کمپانی هند شرقی محتوای تصویری تولید کردید اپیزود نمینمیسازید اینطوری در ایران استفاده کردنش ممکن تره
از زحمات شما سپاسگزارم
slm
khili khobe ke dobare inja mibinameton
to youtup donbal mikonim shoma ra
emkan barese ketab the power of silence hastesh?
سلام ممنون مثل همیشه عالی بود .جناب آقای بندری دو سه نکته به ذهنم رسیدگفتم بنویسم هرچند احتمالا خوانده نخواهد شد .به نظر در اپیزودهای اول کلیه کامنتها در سایت پاسخ داده میشد و از جایی تصمیم به نخوندن و عدم پاسخ گرفتید
.فکر کنم یک رویکرد حد واسط بهتر باشه .نه نادیده گرفتن پیام آدمها و نه پاسخ و ری اکشن کلامی یا هیجانی درونی یا بیرونی به تمام آنها و بالا پایین شدن به ازای هر کامنت
سلام ممنون مثل همیشه عالی بود .جناب آقای بندری دو سه نکته به ذهنم رسیدگفتم بنویسم هرچند احتمالا خوانده نخواهد شد .به نظر در اپیزودهای اول کلیه کامنتها در سایت پاسخ داده میشد و از جایی تصمیم به نخوندن و عدم پاسخ گرفتید
.فکر کنم یک رویکرد حد واسط بهتر باشه .نه نادیده گرفتن پیام آدمها و نه پاسخ و ری اکشن کلامی یا هیجانی درونی یا بیرونی به تمام آنها و بالا پایین شدن به ازای هر کامنت
با سلام
لطفا کتاب فراز و فرود ملت ها
نوشته منسور اولسون را به صورت پادکست ارایه دهید
در ضمن داشتم فکر میکردم کتاب تغییر دیمون سنچولا توسط آقای دکتر فاضلی در پادکست دغدغه و آقای دکتر مکری در خلاصه کتاب های ایشون وجود داره ، البته این میتونه خیلی مثبت باشه که من روایت کتاب رو از نگاه یک جامعه شناس ، یک روانپزشک و یک مهندس بشنوم و به قول خود شما کتاب اینجوری مال خودم بشه .مسلما روایت دکتر مکری دکتر فاضلی و آقای بندری هر کدوم جذابیت خودشون رو دارند و البته تکراری هم اگر باشه مطلبی چه بهتر .اما در عین حال برای افرادی که خیلی پادکست گوش میدن ، میتونه معرفی کتاب جدید به جای تکراری جذاب تر باشه .در کل منظورم این بود خلاصه کتابهایی که توسط سایر افراد از قبل وجود داشتن هم مثبت و هم منفی میتونه باشه ، ارزیابی اینکه وزنه کدوم طرف سنگین تر هست با شما .بازم ممنون عالی هستید سلامت و پرتوان باشید و مستدام
سلام
خیلی ممنونم از زحمات مجموعه پادکست BPLUS
لطفا پادکست ها و ویدیو ها در کانال تلگرامی قرار دهید دسترسی به صفحه یوتیوب براحتی تلگرام نمی باشد
باتشکر
با درود. ظاهرا نگارش نام نویسنده Damon Centola است.
با درود دوباره. پیشنهاد می کنم برای شنونده های پادکست ها subscription اختیاری بگذارید که هم به پادکست کمک کنیم و هم بتونیم ad-free گوش کنیم.
خیلی تحلیل جذابی بود ی سوال برام داره نقش رهبر در جنبش های اجتماعی رو چطور توضیح میده؟
سلام
ممنون از این قسمت
من به نظرم چیزی که حرف این کتاب هست و نتیجه تحقیقات شبیه این کتاب، همین الان توی صنعت مارکتینگ و برندینگ مورد استفاده قرار گرفته و خیلی هم موفق شده. یعنی صرف داشتن فالوعر زیاد منجر به مشهور شدن یه محصول یا ایده نمیشه، اما با الگوریتمهای جدید تمام شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام و فیس بوک و …، محتوایی که هر فرد میبینه طوری انتخاب میشه که فرد حس میکنه تمام اطرافیانش دارن ازون محصول استفاده میکنن. ترکیب فالوعر زیاد، و محتوای دستچین شده توسط الگوریتمها باعث میشه افراد به راحتی یه ایده رو قبول کنن.
سلام جناب بندری عزیز
تلاش شما برای افزایش سطح آگاهی اجتماعی فوق العاده و ستودنی و کم نظیره
ما قدردان شما هستیم بابت این تلاش در جهت کاملا رو به جلو
امیدوارم سعی کنیم افرادی مثل شما رو به مقام و مسئولیت های اجتماعی برسونیم که ایرانی رو به پیشرفت و آگاه بسازیم
گلایه از ناسازگاری ملت و دولت از همت برای این نوع حرکات بسیار هست اما تنها راهی که داریم امید و تلاش است برای گماردن مسئولینی آگاه و زحمتکش و دلسوز و منصف
شاد باشید و ماندگار
این که نمیشه پادکست ها رو دانلود کرد واقعا عیب محسوب میشه.
با این وضعیت اینترنت و پوشش دهی اینترنت ، نمیشه (یا شاید کسی نخواهد) که آنلاین استریم گوش کنه و میخواد که آفلاین داشته باشه.
حداقل ویدیوهای یوتیوب رو میشد با یه مکافاتی دانلود کرد ، پادکست ها رو چه کنیم؟
روی share بزن تا لینک دانلود بیاد
ممنونم جناب آقای بندری بابت زحماتی که جهت پیشرفت و فرهنگ درست کتابخوانی میکشید
بنده درخواستی داشتم و اینکه در مورد ثبات و استقامت در کارها اگر میشه کتاب خوب و عملی معرفی بفرمایید ممنونم
ممنونم جناب آقای بندری بابت زحماتی که جهت پیشرفت و فرهنگ درست کتابخوانی میکشید
بنده درخواستی داشتم و اینکه در مورد ثبات و استقامت در کارها اگر میشه کتاب خوب و عملی معرفی بفرمایید ممنونم
برای علی بندری عزیز و همه اعضای تیم بی پلاس عمر دراز، سلامتی و خوشبختی میخواهم، از زحمات شما خیلی سپاسگذارم، دم شما گرم.
داشتم فک میکردم احتمالا در آینده پادکستی ساخته بشه و با آمار و ارقام و اطلاعات نشون بده که علی بندری با پادکست چنل بی شروع کرد و با گسترشش تو بی پلاس و یوتیوب و… و حتی واکنش نشون دادن به اتفاقات روز و با ویدئوهایی که تاریخ معاصر رو مرور میکرد و با روایت های جذابش و با تیم کاردرست و با استفاده از روش های مدرن درست و احترام گذاشتن به مخاطب و…. تونست پادکست گوش دادن رو به ایرانی ها حداقل به خیلی هاشون هدیه بده، لذتش رو به من هدیه کردین! گوش دادن به پادکست و کتاب های صوتی رواج پیدا کرد، موضوع صحبت ها شد و بحث های جمعی رو به این سمت برد و این ابزارها رو به فرهنگ جامعه اضافه کرد 😊
چقد کیف کردیم
چقد استوری گذاشتیم چقد تعریفتون رو کردیم. چقد بحث کردیم چقد توصیه کردیم چقد باهم گوش دادیم چقد لینک واسه هم فرستادیم چقد دوره های مختلف سنی بهم نزدیک شدن، باید یکی بیاد اثرش رو تو جامعه بررسی کنه و بگه که باورش حتی برای خود شما هم سخته!
شانس و اقبال و همه چی هم مطمئنا دست به دست هم داده ولی شما و گروهتون کاردرستین! دمتون گرم!
خوشحالم چون فک کنم شما هم به جای کار در رشته مهندسی مواد، یا علاوه بر اون! کاری رو که خوب بلدی رو هم داری انجام میدی
لطفا اگه ممکنه صدای پادکست ها تون رو خیی خیلی بیشتر کنید
چون مثلا من بیرون یا پیاد روی یا خیابون گوش میدم
درست موجه نمیشم
البته گوشیم یه خورده قدیمی است ولی در نهایت صدا خیلی هم بلند نیست
ممنونم
چقدر کلامتان روان و موضوعاتتون روشن و جذابه
راهتان مستدام و پر انرژی باشید
https://ka2.co/product-category/usb/
سلام.
دستتون درد نکنه و خسته نباشید.
خیلی عالی اجرا کردید و کتاب پر محتوایی انتخاب کرده بودید. از شنیدن اش لذت بردم و البته دیدگاهی پیدا کردم نسبت به شبکه های اجتماعی، انواع و چگونگی کارکردشون و نوع رفتارشون در برابر کنش های مختلف.
عالی بود و البته اینم ذکر کنم که وقتی مثال از دنیای واقعی ذکر میشه، مساله خیلی ملموس تر و جالب تر میشه. البته به نظرم جا داره در مورد مثال ها یکم تحلیلی تر برخورد کنیم. اقتضائات و شرایط جامعه ای که در یک برهه از زمان به یک کنش خاص، واکنش مشخصی داشتن مطمئنا خیلی تعیین کننده است در اون واکنش نهایی که ثبت شده. البته خب خیلی کتاب ها ممکنه این پیش زمینه ها رو ذکر نکنن ولی اگر شما مختصری از این باب به مطلب اضافه کنید، خیلی جالب تر خواهد بود.
پایدار باشید
درود بر شما، لطفا اگه میشه کتاب “صدر اسلام و زایش سرمایهداری” رو هم در لیستتون بگذارید 🙏
ممنون از بابت تلاشتون ، مانا باشید
مثل همیشه عالی و روشنگر
سپاسگزارم🙏🙏🙏
سلام من خیلی دوست دارم کتاب هارو حتی وقتی خوندم بیام دوباره خلاصه بی پلاس گوش بدم چون حاشیه های که میگید و اینکه از دید خودتون ماجرارو بیان میکنید خیلی قشنگه مخصوصا با صدای زیبا و لحن خوب زیبایی استاد علی بندری.
ممنون که دوباره دارید تولید محتوا میکنید واقعا برای ما یه دلخوشیه
من از وقتی با بی پلاس آشنا شدم (از عید سال ۱۴۰۳) تا الان ۱۳ تا کتاب از کتابایی که معرفی کردین رو خریدم و تا الان ۷ تاشو خوندم. واقعا عالی هستین. من خیلی دنبال یه منبع بودم که بهم کتاب خوب معرفی کنه. دقیقا بی پلاس همون چیزیه که نیاز داشتم. پادکست رو گوش میدم و اگه علاقه مند شدم به دونستن بیشتر راجب موضوع حتما کتابشو میخرم.
سلام ودرود بیکران خدمت جناب بندری و سپاس فراوان بابت زحمات بیدریغشان…. کارهاتون کم نظیره بدون شک ….
Hi my friend, appreciate for fantastic episode, actually you inspire me with this podcast, but I wanna share you my comment about this episode; I think “Pals Battalions” were primarily associated with World War I, rather than World War II.
Even if Pals Battalions were a notable feature of World War I, their implications and the lessons learned influenced military strategies and recruitment approaches in subsequent conflicts, including World War II.