خلاصه کتاب پله بزرگ Big Ratchet
ما با شروع یکجانشینی با مشکلاتی روبرو شدیم. چطور خاک را غنی نگه داریم و چطور غذای بیشتری تولید کنیم و مشکلات بیشتر و جدیدتر. هر بار یک راه حلی پیدا کردیم تا بعد از مدتی آن راه حل دیگر جوابگو نبود یا یک مشکل پیشبینینشده به وجود میآمد. و باز به دنبال راه حل تازه میگشتیم. در این فرآیند کل زندگی ما تغییر کرده و از گروههای کوچکی که در دشتها دنبال غذا میگشتیم به شهرنشینهای امروزی با این فرهنگ و روابط و تکنولوژیهای فوقالعاده پیچیده تبدیل شدیم. نویسنده میخواهد این مسئله را توضیح دهد. اینکه تحول در طول تاریخ برای به دست آوردن غذا چطور طی شده. چیزی که ما از آغاز یکجا نشینی درگیر آن بودهایم و همچنان هم هستیم.
چرا کتاب پله بزرگ را پیشنهاد میکنیم؟
ما در آغاز مثل بقیهی پستانداران بودیم و کاملاً وابسته به محیط دور و برمان. اما امروز ما تنها گونهای هستیم که غذای اغلب اعضایش در جایی خیلی دور از محل زندگیش تولید شده. اصلاً چطور شد که آدمیزاد به این نقطه رسید؟
نویسنده کتاب پله بزرگ کیست؟
روث دفریس دکترای جغرافیای محیطی دارد از دانشگاه جانز هاپکینز و در دانشگاه کلمبیا توسعه پایدار و محیط زیست درس میدهد. روث دربارهی دستکاری محیط زیست، پیامدهاش و اثر تقاضای غذا در جهان روی منابع کره زمین تحقیق میکنه. در مناطقی مثل آمازون برزیل و هند هم برنامههای آموزشی در زمینه توسعه پایدار پیاده کرده.
درود بر شما.سپاس فراوان از مجموعه گرد آورندگانB+ خبری از چنل بی هم نیست دیگر.چرا؟
باسلام ودرود
ازتلاش صادقانه ونیک خواهی شماسپاس گزاریم
لطفادرصورت امکان پادکست هارابراساس موضوع تقسیم بندی کنیدتابیشترمفیدفایده شود
برای شماوگروه خوش فکرپادکست بی پلاس صمیمانه آرزوی سلامتی وتوفیق روزافزون دارم
شهریار
درود و ادب
ممنون از تلاش های کاربردی شما در راستا افزایش سطح آگاهی، که در زمان پیشرفت تکنولوژی باید آگاهی دست اندازه باشه برای کنترل سرعت این چالش.
اگر اشتباه نکنم فایل متنی رو بارگزاری نیمکنید، بی نهایت خوشحال میشم اگر به این درخواست دوست تون پاسخ مثبت بدید.
بینهایت ممنون هستم
با سلام و خسته نباشيد
دوستان عناصر اصلی که تمامی گیاهان برای رشد و ادامه زندگی به آنها نیاز دارند 3 عنصرند معروف به عناصر ماکرو شامل نیتروژن N فسفر P و پتاسیم K
هر سه به یک اندازه مورد نیاز گیاهند و امروزه در کود های کامل میزان 20% از هر عنصر موجود است و به آنها سه بیست هم میگویند.
اما در این خلاصه، شما (یا کتاب ،نویسنده )اشاره ای به پتاسیم نکردید .چرا ؟ اگر این عنصر حیاتی به فراوانی در همه خاک ها یافت میشد وجودش در انواع کود ها توجیه ناپذیر است و اگر هم چون NوP نیاز به افزودن به خاک دارد پس داستان مفقوده تاریخی اش نیاز به روشن شدن دارد .
با تشکر از زحمات شما ولحن دوستانه و خودمانی جناب بندری.
خیلی عالی مثل همیشه.
اتفاقا این اپیزود به درد اونایی میخوره که به طور افراطی به آینده امیدوار نیستن. یه کم دیدگاهشون متعادل میشه.
خیلی جالب و کاربردی بود. سپاس گذارم جناب بندری خوش لحن.
علی آقا بندری
شما اصا کلا با صدای گرفته بقیه کار رو ادامه بده
هیچ مشکلی نیست ما بازم گوش میدیم.😍😍
کیفیت کار مهمه که واقعا شما و تیمتون عالی کار می کنین.
عالی علی آقای پورتنس
خیلی عالی مثل همیشه.
اتفاقا این اپیزود به درد اونایی میخوره که به طور افراطی به آینده امیدوار نیستن. یه کم دیدگاهشون متعادل میشه
سلام، لینک خرید این کتاب رو بذارین
عالی- کتاب کمبود رو هم کار کنیدمرسی
سلام
متن فارسي ياانگليسي كتاب درايران نيست ؟
درود
در صحبتهایتان در مورد این کتاب عنوان کردید، که گیاهان ثبات کننده نیتروژن خاک( شبدر و یونجه) از چین و روم آمده اند. این لینک و نظرات گیاهشناسان این است که از زاگروس آمده است.
و یکی از دلایل این است که این مناطق ابتدا سر از آب بیرون آوردند و امکان کشاورزی را داشتند. بقیه جا ها باتلاق و غیر قابل کشت بود.
https://www.npr.org/sections/thesalt/20