آینده ممکن

در تصمیم‌گیری، جز سود و منفعت شخصی حواس‌مان باید به چه چیزی باشد؟

آینده ممکن
توضیحات اپیزود باز کردن

در تصمیم‌گیری، جز سود و منفعت شخصی حواس‌مان باید به چه چیزی باشد؟

     نویسنده‌: ینسی استریکلر

      متن: عباس سیدین | روایت: علی بندری

     تدوین: امید صدیق‌فر | موسیقی : پیمان عرب‌زاده

      –درباره بنتوییسم بیشتر بخوانید

     –پادکست پرسه

     –انتشارات آموخته

       -کتاب‌های بی‌پلاس را از اینجا  بخرید.

       –پشتیبانی از بی‌پلاس

       -عضویت در خبرنامه‌ی بی‌پلاس

خلاصه کتاب آینده ممکن (This Could Be Our Future)

وقتی از آینده حرف می‌زنیم، معمولا حرف از این است که آینده‌ی ما چه شکلی خواهد بود، و روندها و جریان‌های امروز جامعه به کدام سو خواهند رفت. اما در صحبت از آینده می‌توان به شکل دیگری هم حرف زد: ما می‌خواهیم آینده چه شکلی باشد؟ بالاخره این ماییم که با تمام توانایی‌ها و محدودیت‌هایمان داریم به سمت آینده حرکت می‌کنیم و آینده محصول همین توانایی‌ها و محدودیت‌ها است. پس شاید لازم باشد قدری آگاهانه‌تر و فعالانه‌تر به آینده فکر کنیم. کتاب آینده ممکن با این نگاه سراغ آینده می‌رود.

چرا کتاب آینده ممکن را پیشنهاد می‌کنیم؟

یکی از فرض‌های اصلی که به زندگی و کسب و کار جامعه‌ی امروز شکل می‌دهد به حداکثر رساندن منافع شخصی و سود است، و فکر می‌کنیم این فرض طبیعی و اجتناب ناپذیر است. اما این ایده تخیل ما را برای آینده محدود می‌کند. ینسی استریکلر نویسنده کتاب آینده ممکن نشان می‌دهد که می‌توان این محدودیت را کنار گذاشت و آینده را جور دیگری تصور کرد و با ارزش‌های دیگری ساخت. آینده ممکن این ایده را به ما می‌دهد که در کنار سود، چه چیزهای دیگری مهم است.

نویسنده‌‌ کتاب آینده ممکن کیست؟

ینسی استریکلر نویسنده کتاب آینده ممکن یکی از بنیانگذاران شرکت Kickstarter است. استریکلر به عنوان منتقد و روزنامه‌نگار حوزه‌ی موسیقی برای Spin، The Village Voice و سایت eMusic یادداشت می‌نوشت. کتاب آینده ممکن اولین کتاب ینسی استریکلر است.

خرید کتاب آینده ممکن

کتاب This Could Be Our Future را نشر آموخته با عنوان آینده ممکن با خرید کپی رایت و اجازه‌ی رسمی ناشر به فارسی ترجمه و منتشر کرده است. لینک‌های خرید کتاب آینده ممکن در صفحه از کجا بخریم هست.

بیشتر کنجکاوی کنیم
چه آینده ای در انتظار هوش مصنوعی است
چه آینده‌ای در انتظار هوش مصنوعی است؟

تصور ما از آینده هوش مصنوعی، معمولا براساس چیزیه که فیلم‌ها و داستان‌های علمی-تخیلی نشونمون دادن. دنیایی که هم شگفت‌انگیزه بیشتر بخوانید

پروسیومرها و اقتصاد آینده دنیا
نقش و جایگاه پروسیومرها در اقتصاد امروز و آینده

جرمی ریفکین در کتاب هزینه نهایی صفر که  خلاصه‌اش را در اپیزود 53 بی‌پلاس شنیدیم به مفهوم پروسیومرها و نقش بیشتر بخوانید

ماشین‌ها می‌آیند تا جای ما را بگیرند
ترس از تکنولوژی: ماشینها می‌آیند تا جای ما را بگیرند!

حتماً اسم ماشین‌های خودران را شنیده‌اید. این ماشین‌ها امروز در صدر اخبار دنیای تکنولوژی هستند. گوگل و تسلا هم بر بیشتر بخوانید

لینک‌های خرید

پشتیبانی از بی‌پلاس کمک کنید ما بیشتر و بهتر پادکست درست کنیم

24 نظر برای “آینده ممکن

    1. سلام های علی بندری خوبی بزرگوار
      میگم چرا ایپیزود فصل اول فایل صوتی ش نیست
      برا من نمیاد کلا
      کانال تلگرامی اپیکیشن جای هست من بتونم گوش کنم ممنون محبت شما
      میعاد

  1. درود
    عالی مثل همیشه
    انتخاب کتابها «عالی»!

    یک فیدبک لطفا؛
    در دقیقه ۳۰ فرمودید مندل و داروین هردو مردان دینی و روحانی!!
    داروین هیچوقت روحانی نبود، از ۱۸-۱۹ سالگی در ادینبره عضو جوانان سوسیالیست بود در دانشگاه ادینبورگ، بشدت بی خدا بود و این همیشه بزرگترین مشکل او با همسر مسیحیش بود چون همسرش بشدت مسیحی و سنتی بود.
    ارادتمند

    1. نویسنده‌ی کتاب ژن میگه که داروین در جوانی تحصیلات مذهبی داشت و از نظر اعتباری کشیش محسوب می‌شد. اما بله، بعد از سفرش خیلی تفکراتش تغییر کرده بود و خیلی هم نگران عقاید مذهبی همسرش هم بود.

  2. توی این روز ها که دارم برای اینده ام تصمیمات مهم میگیرم، شنیدن این اپیزود بهم خیلی کمک کرد. دمتون گرم????

  3. خیلی خوب و باحال بود. خیلی به واقعیت نزدیکه ای حرفا. ولی خوب لزوما اقتصاد سیاه و سفید نیست. من خودم روی پروژه ای دارم کار میکنم و دارم سعی میکنم هم بلند مدت باشه و هم زود بازده یعنی در همون زمان کوتاهی که به سود بیفته در عین حال موهاش دم کفتری نشه ، فکر میکنم امکان پذیره.

  4. سلام من تدوینگر پادکست کتاب جیبی هستم.
    از چه طریق میتوانم با آقای امید صدیق‌ فر در ارتباط باشم؟

  5. علی بندری
    فقط به این بچه ها بگو چقدر از فیدیبو که مال محتکر بزرگ عصر کرونا دیجیکالا (ببخشید احتکار کالا) هست پول گرفتی تا پادکستا از اپ های دیگه حذف بشن و فقط توی فیدیبو موجود باشن؟ هان؟
    اینه نتیجه این همه کتاب فاخر که خوندی؟؟
    که تهش بری نوکر احتکارکالا بشی؟

    1. چی از کجا حذف شده؟ من دارم پادکستا رو از کست باکس میشنوم. الان چک کردم رو اپل پادکست هم هست.

  6. خوبه این دیدگاه ها مطرح شه برای بروز ایده های جدید تر، ولی به نظرم برخلاف تصور خود نویسنده، خیلی هم عمیق به ماجرا نگاه نشده ، برخی نقدهاش خوبه ولی ریشه های ماجرا ، عمیق نیستن و نکاتی که میگه همه جا هم گفته میشه، لزوما مشکل به تمایز نفع بلند مدت و کوتاه مدت و حوزه من و ما بر نمیگرده. به مفهوم مدرن کنترل، حرکت علم به سمت علوم دقیق و حوزه های محاسبه پذیر و ملموس تر و دور شدن از حوزه های نسبی و تفسیر پذیر و خیلی روندهای دیگه مرتبطه. با اون ماتریس شاید بشه چیزهایی رو تحلیل کرد اما بین تصمیم های متعدد نمیشه مقایسه انجام داد.
    بحث عمیقیه، امیدوارم کتاب های بهتری در این حوزه بررسی شه، کتاب نو و خیلی قوی ای نبود، چون این ماجرا ماجرای گنده ایه و اصلا ساده نیست.

  7. با عرض سلام،
    خدا قوت و خسته نباشید.
    خواستم تا از شما دوستان گرامی تشکری کرده باشم، پادکست بی پلاس را یکی از دوستان خوبم به من معرفی کرد، کارتون عالی است. از همهٔ تلاش ها و زحمات شما بینهایت سپاسگزارم.

  8. سلام و خسته نباشید
    خدمت همه دوستان زحمتکش و عزیز
    کارهاتون عالیه
    ولی احساس میکنم اگه اقای بندری رمانهای تاریخی رو بسازن و صحبت کنن
    تاریخ ساز میشه

  9. عالی بودی بهترینی همیشه جواب سوالامو میام توی بی پلاس پیدا میکنم

  10. کتاب جالبی بود و اپیزود بسیار خوبی
    بعد از سه چهار تلاش امروز بالاخره تمومش کردم
    در قسمت مثال خواننده ادل نکته ای وجود داشت که مثالش خیلی نمیتونست درست باشه
    مقدار صندلیها در کنسرت ثابت است جلوگیری از رفتن بلیط به بازار سیاه با الگوریتم وفاداری خدشه ای به حاشیه سود خواننده وارد نمیکنه که هیچ ، حتی می‌تونه جنبه تبلیغاتی داشته باشه و صندلی های احتمالی خالی رو هم پر کنه

  11. بهتون تبریک میگم برای این انتخاب عالی و موضوع حیاتی. کاشکی مسئولین و برنامه ریزهامون به اندازه همین یک ساعت مطالعه داشتن تا جلو ضرر های بیشتر رو از همین الان بگیرند.
    علاوه بر انتخاب عالی موضوع ها، لحن گوینده هم جذابیت پادکست ها رو دوچندان میکنه.
    پایدار باشید.

  12. شما نگاه کن چه حجم معاملاتی در این سایت ها داره انجام میشه در حالی که مشخص نیست واقعا سرنوشت این پول ها چی میشه و ایا واقعا اون پروژه انجام میشه یا خیر، ولی رد و بدل شدن همین حجم پول از این سایت یعنی سود عالی برای سازنده سایت، ادم یاد مؤسسات خیریه مسخره تو آمریکا میندازه که فقط میان سرکیسه میکنن، مثلا میان میگن برای نجات نسل پشه ها پول بدید، شاید برای ما عجیب باشه ولی اونجا این چیزا جا افتاده، چجوری جا افتاده؟ با نوشتن همین کتاب ها و فلسفه گذاشتن پشتش، این سایت ها هم مدل آنلاین همین مؤسساته، که فوق‌العاده سود دهی داره، گول نخورید.

  13. سلام خیلی ممنون از پادکستتون ،عالیه و خوشحالم که رفتار تفکری شما در مورد معرفی و اهمیت دادن به پادکست پرسه ، دقیقا درک آگاهانتون از کتاب هست و برخورد بسیار موفقتون و نوع فرهنگ سازی که با رفتارتون در اندیشه های عموم تاثیرگذاری دارید. کتاب بسیار خوب و عمیقیه برای دوباره اندیشیدن.

  14. ❤️✨ {👉🏻این دیدگاه}
    فقط تونستم خالصانه و از ته قلبم این دیدگاه رو برای سایتتون بزارم🙋🏻

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *